+31 6 51271495
info@letsfacebeauty.nl

Geen producten in de winkelwagen.

Permanente make-up

Heb je weinig of geen wenkbrauwen, een allergie voor make-up of weinig tijd/zin om je make-up elke dag te doen? Met (semi) permanente make-up zijn prachtige resultaten te behalen. (Semi) Permanente make-up (afgekort PMU) wordt ook wel cosmetische tatoeage of micropigmentatie genoemd. Hierbij worden eyeliners, lippen of wenkbrauwen gecreëerd. Met een ultradunne naald worden hypoallergene pigmenten (kleuren) in de dermale laag van de huid aangebracht. Dit kan heel subtiel worden gedaan waardoor je natuurlijke schoonheid geaccentueerd wordt. PMU bespaart je niet alleen tijd, maar geeft je ook gemak en zelfvertrouwen.
Powderbrows

Wenkbrauwen

Bij powderbrows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.
Lees meer
Lippigmenatie

Lippen

Vollere lippen zijn een echt schoonheidsideaal en kunnen jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld een echte boost geven. Door middel van lippigmentatie zorgen we voor een optische vergroting van de lippen zonder gebruik te maken van fillers.
Lees meer
Designliner

Eyeliner

Met een permanente eyeliner zijn jouw ogen altijd mooi verzorgd. Je hebt al als je opstaat sprekende ogen. Als jouw ogen dieper liggen kunnen ze optisch naar voren gehaald worden. De eyeliner zetten we ook tussen de wimperhaartjes hierdoor lijken je wimpers voller. Je kunt een subtiele eyeliner kiezen of juist voor een breed uitlopende, of kies je toch liever voor een eyeliner met een wing?
Lees meer

Afspraak maken?

Lees de voorwaarden

Let's face beauty

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Jaarlijks worden er verschillende masterclasses gevolgd om de nieuwste technieken te blijven beheersen. Let’s face beauty beschikt over alle specialisaties, registraties, vergunningen (GGD gekeurd) en certificaten om PMU behandelingen uit te mogen voeren.
Contact
+31 6 51271495
info@letsfacebeauty.nl
Adres
Verdilaan 3
4462 JP GOES
Copyright © 2021 Let's face beauty. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online