+31 6 51271495
info@letsfacebeauty.nl

Geen producten in de winkelwagen.

Kennismakings behandeling

Is een gezichtsbehandeling nieuw voor je? Dan adviseren wij om te beginnen met een kennismakings behandeling. Je kunt kennismaken met de producten en behandelingen en ervaren hoe jouw huid op de producten reageert. Tijdens deze eerste afspraak bespreken we jouw wensen en beoordelen we je huidconditie. Ook wordt er een huidanalyse gemaakt. Je ontvangt een behandeladvies op maat en een product advies voor thuisgebruik. Deze krijg je mee in een persoonlijk skin paspoort en van de aanbevolen producten krijg je 2 samples. De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidtype en op wat je huid op dat moment nodig heeft.
Lees verder

Facials

Onze facials zijn huidverbeterend en tegelijk ontspannend. Geniet van een heerlijke hoofd-, gelaat- en schoudermassage. Wij passen steeds de producten bij elke behandeling aan, aan de behoeften van jouw huid. Boek een facial wanneer je nood hebt aan ontspanning of ter afwisseling van intensievere huidbehandelingen.

O2 lift/ mini facelift

De O2 lift is de zuurstofbehandeling van IMAGE Skincare. Het is een ontspannende anti-aging behandeling waarbij rimpeltjes en fijne lijntjes zichtbaar minder worden. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor de vale huid die wel een oppepper kan gebruiken. De behandeling bestaat uit een enzymatische peeling en een uniek bruisend zuurstof masker. Dit masker verandert in een schuim en transporteert zuurstof in de huid waardoor je cellen worden voorzien van zuurstof. Zodra je cellen vol zitten met zuurstof wordt dit omgezet in energie. Deze energie geeft direct na de behandeling een liftend resultaat en een frissere, egalere en stralende huid.

Peelings

Peelings hebben een zeer mooi effect op de huid. Een (chemische) peeling bevat natuurlijke zuren die dode huidcellen kunnen verwijderen. Wij passen de peeling aan, aan jouw huidtype en huidconditie. Voor elke huid hebben wij een geschikte peeling. Wij raden peelings aan in kuurvorm van 6 behandelingen om de 2 weken.

Signature Facelift – level 1 peeling

Dé behandeling voor de vermoeide, doffe huid. Een mix van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen gaan dode huidcellen verwijderen en de huid intens hydrateren en egaliseren. De huid is zichtbaar steviger en heeft een glow al na de eerste behandeling. Deze enzymatische peeling is ook geschikt tijdens de zomermaanden.

Ormedic lift – level 1 peeling

Een milde peeling op basis van ananas-, papaya- ene pompoenenzymen. Heel geschikt voor de huid die uit balans is en onzuiverheden vertoond. Deze behandeling mag ook tijdens de zomermaanden én tijdens de zwangerschap.

Peelings – level 2 & 3

Een (chemische) peeling wordt toegepast om zeer effectief huidproblemen te verhelpen. Dode huidcellen worden verwijderd en ingrediënten werken diep door tot in de levende huidlagen. De huid wordt gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen en te herstellen, hierdoor hebben peelings een verjongend en huidverbeterend effect. Onze peelings ( Acne lift – Lightening lift – Wrinkle lift) bevatten hoge concentraties werkzame stoffen en afhankelijk van welke peeling en welke sterkte is het mogelijk dat de huid (licht) gaat vervellen. Dit proces is normaal en zorgt voor een gloednieuwe, stralende huid. Met een peeling kunnen we problemen behandelen zoals :
Acné
Pigmentatie
Melasma
Littekens
Fijne lijntjes
Vale huid
Grove poriën
Roodheid

Afspraak maken?

Lees de voorwaarden

Belangrijke informatie

Vooraf aan jouw behandeling
Vooraf de behandeling geen bloedverdunners innemen
Vooraf geen koffie drinken
Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
2 weken vooraf niet zonnen of onder de zonnebank gaan
Behandeling pas 1 maand na fillers laten uitvoeren
Na de behandeling
24 uur lang niet warm drinken
De eerste 10 dagen geen make-up op de lippen aanbrengen
De eerste 14 dagen geen fillers laten toepassen
3 dagen geen sport beoefenen
2 weken na de behandeling niet zonnen of onder de zonnebank gaan. Daarna altijd factor 50 aanbrengen
Vanaf dag 3 kunnen er velletjes ontstaan op de lippen, dit is normaal. De velletjes niet zelf erafhalen of aanzitten
Wanneer kan deze techniek niet toegepast worden?
Zwangere vrouwen
Eerste 3 maanden van borstvoeding
Hart en vaatziektes
Diabetes
Bij de aanwezigheid van een koortsblaar of blaasjes tijdens de behandeling (heb je regelmatig last van koortsblaasjes? Neem dan eerst even contact met ons op)
Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot einde kuur

Let's face beauty

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Jaarlijks worden er verschillende masterclasses gevolgd om de nieuwste technieken te blijven beheersen. Let’s face beauty beschikt over alle specialisaties, registraties, vergunningen (GGD gekeurd) en certificaten om PMU behandelingen uit te mogen voeren.
Contact
+31 6 51271495
info@letsfacebeauty.nl
Adres
Verdilaan 3
4462 JP GOES
Copyright © 2021 Let's face beauty. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online