Afspraak maken

Boek hier uw afspraak online!

Lees eerst de algemene voorwaarden voor online boekingen.

De voorwaarden:

  1. Afspraken dienen minimaal 48 uur van te voren geannuleerd te worden. Als hier niet aan voldaan wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht.
  2. Voor afspraken voor permanente make-up dient er een aanbetaling te worden gedaan van €50,- dit bedrag wordt verrekend tijdens je afspraak.
  3. De aanbetaling wordt in geen enkel geval terugbetaald. Deze aanbetaling kan je binnen de 3 maanden gebruiken indien je minimaal 48 uur van te voren je afspraak annuleert. (alleen voor een nieuwe afspraak voor permante make-up)
  4. Indien je niet komt opdagen en niks laat weten dient het totaalbedrag overgemaakt te worden van de behandeling voordat je een nieuwe afspraak kunt maken.
  5. Bij zwangerschap kun je de aanbetaling benutten voor een andere behandeling, de aanbetaling wordt niet terugbetaald.
  6. Indien je oude permanente make-up hebt, stuur dan eerst een foto door zodat wij kunnen zien of een cover up mogelijk is.
  7. Kom alleen naar je afspraak.
  8. Indien de klant te laat is mag Let’s Face beauty de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken bedrag berekenen.
  9. Als de klant meer dan 15 minuten te laat is wordt de afspraak geannuleerd en de helft van het bedrag in rekening gebracht.
%d bloggers liken dit: