Wimpers

 

Wimperextensions

Wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De extension is dikker aan het begin en wordt dunner in het puntje. Er zijn verschillende diktes, krullen en lengtes mogelijk. Het ziet er erg natuurlijk, mooi en glamorous uit. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken.  Let’s Face Beauty werkt uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht en gewichtsloos zijn.

Lash Lifting

Lash lifting is op het moment het allernieuwste en snelst groeiende trend in de wimper industrie. Deze unieke behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Het is een goed alternatief als je geen wimperextensions kunt of wilt dragen.

Last lifting is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan bij een wimperpermanent, waarbij rollers of tangen worden gebruikt. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortels worden gelift en deze vorm 6-9 weken behouden wordt.

Lash lifting is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, waarbij een wimperpermanent dit wel kan zijn, omdat door de klemmen snel broze wimpers ontstaan, waardoor de wimperhaartjes afbreken.

%d bloggers liken dit: