Wimperextensions

Wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De extension is dikker aan het begin en wordt dunner in het puntje. Er zijn verschillende diktes, krullen en lengtes mogelijk. Het ziet er erg natuurlijk, mooi en glamorous uit. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken.  Let’s Face Beauty werkt uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht en gewichtsloos zijn.

Zijn wimperextensions schadelijk?

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Dit hangt wel van een aantal factoren af:

  • De wimperextensions dienen gezet te worden door een ervaren wimperstyliste.
  • De wimpers dienen nooit zelf geplaatst of verwijdert te worden.
  • De klant dient de nazorg instructies goed op te volgen.

Classic one by one

Bij deze techniek wordt ieder eigen wimper haartje met één wimperextension verlengt. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. De behandelingsduur is gemiddeld 90 minuten voor een nieuwe set en een opvul behandeling 45-60 minuten.

Russian volume/ 2D-6D

Bij deze techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierdoor creëer je een vol ‘fluffy’  effect. Bij russian volume worden er waaiers met de hand gemaakt en zijn dus niet kant en klaar als de welbekende plukjes. Er kunnen 2 tot 6 extensions als waaier op 1 natuurlijke wimperhaar worden bevestigd waardoor je dus meer of minder volume kunt creëren. De behandelingsduur voor een nieuwe set is gemiddeld 150 minuten en een opvul behandeling 60-90 minuten.

Garantie wimperextensions
Let’s Face Beauty geeft de klant 1 week garantie op de behandelingen en producten.
De garantie voor wimperextensions vervalt indien:
* De klant wimpers heeft laten onderhouden door een andere wimpersalon.
* De klant aan de wimpers heeft getrokken of hevig in de ogen gewreven.
* De klant andere producten dan door Let’s Face Beauty geadviseerd heeft gebruikt voor het onderhoud van de wimperextensions.
* De klant adviezen voor thuisverzorging van de wimpers niet heeft opgevolgd.
* De klant make-up/ mascara heeft gebruikt op de wimperextensions.

%d bloggers liken dit: