PMU

Heb je weinig of geen wenkbrauwen, een allergie voor make-up of weinig tijd/zin om je make-up elke dag te doen? Met (semi) permanente make-up zijn prachtige resultaten te behalen.  

(Semi) Permanente make-up (afgekort PMU) wordt ook wel cosmetische tatoeage of micropigmentatie genoemd. Hierbij worden eyeliners, lippen of wenkbrauwen gecreëerd. Met een ultradunne naald worden hypoallergene pigmenten (kleuren) in de dermale laag van de huid aangebracht. Dit kan heel subtiel worden gedaan waardoor je natuurlijke schoonheid geaccentueerd wordt. PMU bespaart je niet alleen tijd, maar geeft je ook gemak en zelfvertrouwen.  

Wenkbrauwen

Microblading is de nieuwe trend binnen permanente make-up. Microblading is niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes en is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u lang plezier van heeft. Er worden kleine krasjes in de huid gemaakt, welke lijken op fijne haartjes. Hierdoor lijken uw eigen wenkbrauwen mooi vol en hoeft u ze niet meer bij te tekenen. Het pigment wordt zo gekozen dat het past bij de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen en de huid. Direct na de behandeling lijken de wenkbrauwen nog wat donkerder. Na de genezing wordt het pigment nog een aantal tinten lichter van kleur.

Eyeliner

Deepliner is een semipermanente make-up techniek toegepast met een machinale nanonaald. Een deepliner wordt tussen de wimperrand geplaatst waardoor de wimpers veel voller lijken. 

Eyeliner & Design liner. 

Vermijd dagelijkse struggles met het aanbrengen van de eyeliner dankzij de nieuwe permanente make-up techniek voor eyeliner en designliner! Ook deze techniek wordt aangebracht met een machinale nanonaald. De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks make-up gebruiken. De designliner is de klassieke eyeliner met wing. Dit is niet geschikt voor dames boven de 40 jaar die te zware oogleden hebben.

Lippen

Het inkleuren van de lippen door middel van (semi) permanent make-up. Hierdoor worden de lippen in evenwicht gebracht en lijken ze optisch voller, zonder gebruik te maken van fillers.

Hoe lang is het resultaat zichtbaar?

De lippigmentatie blijft 2 tot 5 jaar mooi. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon. Bij iemand met zeer droge lippen die vaak de vellen er vanaf pelt, als je een zeer lichte kleur kiest, of als je regelmatig filters laat zetten, zal de kleur sneller vervagen en is een jaarlijkse bijwerking aan te raden.

%d bloggers liken dit: